dimarts, 6 de gener del 2009

El web d'un hostal, per 800 €

¬¬¬¬¬

Les propietàries de l'Hostal Aude, a Durro (Vall de Boí), volien un web efectiu, fàcil de mantenir i barat. Vam acordar què necessitaven, vam fixar l'estructura bàsica del web. Les vam posar en contacte amb un dissenyador, li vam proporcionar fotos i uns textos mínims, i el vam deixar treballar. Van pagar 500 € pel disseny, i 300 € addicionals per muntar les pàgines del web, en versió quadrilingüe.

A partir d'un disseny senzill però atractiu, van poder presentar tota la informació sobre l'Hostal a internet, que és el primer lloc on els seus clients busquen l'oferta disponible, on comparen i decideixen. Van explicar-hi en poques paraules i bastantes fotos què oferia l'Hostal, a quin preu, com s'hi arribava i quins eren els atractius de la Vall de Boí. La simplicitat del web els permet d'actualitzar preus o posar al dia l'oferta a l'instant, sense dependre de ningú. Consignar els preus amb claredat i poder ajustar-los segons el cap de setmana sembla un plantejament natural, que es torna un avantatge competitiu quan la majoria de cases de turisme rural i petits hostals no tenen els seus preus al web.

El web de l'Hostal Aude és molt lleuger. Es descarrega de pressa, a diferència dels webs d'una bona part de la seva competència. Els quatre pilars en què s'estructura (oferta, preus, forma d'arribar-hi i Vall de Boí) s'han pogut mantenir estables al llarg del temps, per més que la informació de cadascun s'hagi anat enriquint (més fotos, més detall sobre el trajecte, més informació sobre la Vall de Boí, etc.). La inversió més important se'n va anar en la promoció del web, donant-lo d'alta on calia i engegant una campanya d'Adwords.

--

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Traduce / Translate

Comparteix Viuda de Pronet

Creative Commons License
El bloc de Viuda de Pronet es publica
sota una llicència Creative Commons 2.5

Add to Technorati Favorites